Am cules o mare parte din frunzele de la fenicul de frică să nu se veştejească.
Le-am tocat mărunt la robot şi le-am pus cu sare la borcan cum puneam mărarul.
Acuma …am făcut bine. am făcut rău…nu ştiu, dar nu ştiam ce să fac cu ele.
Etichete: fenicul, frunze de fenicul, mărar, sare
15 iulie 2010 la 18:00 |
Hello Dana
If you dry them, in the winter put it, in your meat with a red sauce and you will love it.
Have a nice day.
15 iulie 2010 la 19:57 |
Hi Ellada,
No, I put it chopped with a lot of salt in a jar. I’ll dry some next time.
15 iulie 2010 la 18:20 |
L-ai lasat sa faca seminte? Ca si alea sunt f bune pt diverse chestii.
15 iulie 2010 la 20:00 |
Nu i-am rupt motul, ci doar frunzele laterale. Asa ca va face si seminte.
16 iulie 2010 la 16:12 |
Is that dill? I didn’t know that you can preserve it with salt. How long can you keep it that way?
16 iulie 2010 la 21:09 |
No, it’s fennel. But I do the same with dill. I preserve it with salt for winter and I keep it in the fridge.