Fenicul

 fennel

Am cules o mare parte din frunzele de la fenicul de frică să nu se veştejească.

Le-am tocat mărunt la robot şi le-am pus cu sare la borcan cum puneam mărarul.

Acuma …am făcut bine. am făcut rău…nu ştiu, dar nu ştiam ce să fac cu ele.

Publicitate

Etichete: , , ,

6 răspunsuri to “Fenicul”

  1. ellada Says:

    Hello Dana
    If you dry them, in the winter put it, in your meat with a red sauce and you will love it.
    Have a nice day.

  2. Alexandra Says:

    L-ai lasat sa faca seminte? Ca si alea sunt f bune pt diverse chestii.

  3. vrtlaricaana Says:

    Is that dill? I didn’t know that you can preserve it with salt. How long can you keep it that way?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: