Ieri am cules prima tură de fasole lată. La fel ca anul trecut am pus din soiul Aurie de Bacău.
Am cules 3 kilograme. Cum era prea multă, jumătate am pus-o la congelator.
Cealaltă jumătate am făcut-o salată.
Este foarte simplu de făcut salata: fasole fiartă, maioneză, usturoi, verdeaţă (la alegere, eu am pus fenicul, mărar şi pătrunjel), sare şi piper. Cu roşii (cine le are :)) este excelentă.
Poftă bună!
Etichete: aurie de bacau, fasole lata, fasole teci, fenicul, mărar, pătrunjel, salata de fasole, usturoi
25 iunie 2010 la 12:36 |
Multumesc pentru reteta . am cules si eu ieri seara cam o farfurie . A mea e fideluta (oloaga) ca pe cea lata am pus-o mai tarziu si inca n-a inflorit. O sa fac si eu o salata d’asta:)
25 iunie 2010 la 12:44 |
Cu placere.
Eu nu am pus fideluta pentru ca nu am gasit niciun soi de arac. Asa pitica cred ca ocupa prea mult loc.
25 iunie 2010 la 14:36 |
foarte frumoasa.Sa va fie de bine,ca banuiesc ca ati mancat-o deja,la cat e de gustoasa 🙂
Mi-ai dat idee sa fac si eu maine pentru sotul meu.
25 iunie 2010 la 17:58 |
Multumim.
Sper sa ii placa sotului. Al meu nu ar manca decat asa ceva.
26 iunie 2010 la 16:48 |
Buna mai e fasolea, sub orice forma ar fi ea!
26 iunie 2010 la 21:11 |
Nuu, ca fasole uscata nu mananca. Nu-i place decat asa, verde.
19 iulie 2010 la 13:00 |
[…] final, când alții deja au uitat că le-au recoltat, a sosit și în Cluj momentul culegerii fasolei, iar anul acesta, cele două soiuri de fasole […]